Bevattningskontroll Sensor: 28-2212

Produktkod: 28-2212

En kranmonterad bevattningskontroll som automatiskt vattnar dina växter under de bästa tiderna på dygnet – i gryningen och i skymningen

Fördelar:

 • Är enkel att installera
 • Har en dagsljussensor som automatiskt justerar starttiden på det automatiska bevattningsschemat så att den sammanfaller med gryning och skymning
 • Har en manuell Vattna nu-knapp för 60 minuter drifttid för att vattna när som helst
 • 2212
 • 2212

De flesta trädgårdsmästare föredrar att vattna i gryningen eller i skymningen. Dessa är de bästa tiderna på dygnet att vattna för att undvika att vattnet avdunstar och att bladen bränns, men de är kanske inte alltid de bekvämaste tiderna för dig.

SensorController-auto-sens

Dagsljussensor: Hozelock Sensorkontroll Plus sköter detta åt dig med den inbyggda dagsljussensorn som automatiskt justerar ditt bevattningsschema så att det startar vid gryningen och vid skymningen varje dag.

Du behöver aldrig mer programmera. Starttiderna justeras automatiskt så att den sammanfaller med gryning och skymning i förhållande till årstiden.

Ser till att det automatiska bevattningsschemat startar i gryning och skymning – de bästa tiderna på dygnet att vattna trädgården

Seting-up-1

 

Bevattningsschema: Du kan välja att vattna mellan 2, 5, 10, 20, 30 och 60 minuter och det är enkelt att anpassa efter vädret om det behövs, utan att du behöver läsa i instruktionsboken.SensorController-watering

 


water-nowVattna nu: 
Om du behöver vattna utanför tiderna i ditt automatiska bevattningsschema kan du använda knappen Vattna nu för att slå på vattnet. Tryck på knappen för att slå på vattnet i upp till 60 minuter. Tryck igen för att stänga av vattnet under kortare perioder.

Batteristatus: Tryck på knappen för att kontrollera batteriernas status. En indikationslampa anger om batterierna håller på att ta slut.

 

water-now

S-Controller

Förebygga fel: En inbyggd säkerhetsfunktion känner av när batteristatusen är så låg att det kan uppstå ett driftfel under tiden bevattningen är igång. Indikatorlamporna lyser röda när batterierna måste bytas ut.

Enkel att installera: Sensorkontroll är enkel att installera. Sätt i två AA-batterier (medföljer inte) och välj önskat bevattningsmönster. Ingen komplex programmering behövs. Levereras med en adapter som passar din utomhuskran, antingen 21 mm (1/2” BSP), 26,5 mm (¾” BSP) eller 33,3 mm (1” BSP).

Mångsidig: Sensorkontroll är en mångsidig enhet som tack vare en unik kulventil kan användas tillsammans med trädgårdsspridare (upp till 10 bar), mikrobevattningssystem med lågt tryck (1,5 bar) eller vattentunnor (0,1 bar).

 • Typ av bevattningskontroll

  Sensor

 • Batteri

  AA x 2

 • Vattna nu

  60 minuter

 • Anslutning

  1/2″ BSP, 1″ BSP, 3/4″ BSP

De senaste produkterna du har tittat på

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.