Superhoze

Huvudfördelar:

  • Expanderar upp till tre gånger sin längd och drar ihop sig till sin ursprungliga längd efter användning
  • Kinkar eller trasslar inte, vilket garanterar ett kontinuerligt vattenflöde
  • Enkel manövrering och vattning i din trädgård tack vare slangens konstruktion
  • Garanterat läckfria kopplingar, som säkerställer en vattentät anslutning
  • 80158030-hose
  • 80158030-hose

Den dynamiska utformningen gör det möjligt för Superhoze att töjas upp till tre gånger sin ursprungliga längd för enkel åtkomst och att efter användning krympa ihop för praktisk förvaring.

 

”Den expanderande slangen du älskar… av Hozelock”

Kinkar eller trasslar inte, vilket garanterar ett kontinuerligt vattenflöde

Superhoze består av en mycket elastiskt inre kärna och ett mjukt men ändå robust yttre. I och med att det inte finns några hårda material som kan böja sig, så kinkar eller trasslar sig inte Superhoze som en del andra trädgårdsslangar kan göra.  När Superhoze fylls med vatten och expanderar glider de två oberoende skikten jämt över varandra, vilket garanterar ett kontinuerligt vattenflöde.

Bekymmersfritt

De högklassiga Hozelock-kopplingarna (1) och kompatibiliteten med alla system säkerställer att Superhoze fungerar smidigt i din trädgård.

Enkel manövrering och vattning i din trädgård tack vare slangens konstruktion

Superhoze är liten och lätt att bära, vilket gör manövrering och bevattning i din trädgård enkelt. Superhoze yttre är tillverkad av en hållbar lätt polyester och insidan av naturgummi.

 

 

Garanterat läckfria kopplingar, som säkerställer en vattentät anslutning

Där andra misslyckas… Utmärker sig Hozelock. Omfattande utveckling har skapat de mest säkra och tillförlitliga läckagefria kopplingarna (2). Med över 50 års erfarenhet av slangkopplingar garanterar vi hög kvalitet och läckagefri utrustning som inte kommer göra dig besviken.  

Konstruerad för prestanda

Dess slitstarka yttre av UV-beständig polyester gör att Superhoze fortsätter prestera årstid efter årstid, i trädgårdar, på terrasser eller på balkonger.

 

 

3 års garanti*

*2+1 när du registrera dig online på hozelock-test.getjohn.co.uk/guarantee

Den elastiska slangen säkerställer att slangen expanderar och kontraherar upprepade gånger på ett tillförlitligt sätt

En mycket elastisk och hållbar innerslang av naturgummi (3) säkerställer att slangen expanderar och kontraherar upp till tre gånger, upprepade gånger på ett tillförlitligt sätt. Superhoze släta inre (4) och yttre ytor underlättar vattenflödet, förhindrar att slangens väggar klibbar ihop samt att polyestertyget glider över naturgummit på ett smidigt sätt. En expansionskontroll (5) hjälper till att styra flödet av vatten genomslangen, vilket för att Superhoze kan expandera gradvis. Detta säkerställer i sin tur att anslutningen från vattenutkastaren till slangen är stark och hållbar.

 

If you like this we think you may also like…

De senaste produkterna du har tittat på

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.