Stoppkoppling Plus (12,5 mm och 15 mm)

Produktkod: 2055

Hozelock AQUASTOP snabbkoppling för 12,5 mm och 15 mm slang. Denna koppling passar bäst vid slangens pistolände

Huvudfördelar:

 • Kopplingen är enkel att använda även i vått tillstånd tack vare två mjuka greppytor
 • Den flexibla anslutningen minskar påfrestningen vid anslutningspunkten för att förhindra att slangen får veck, sväller eller läcker
 • En inre ventil stoppar vattenflödet när ett tillbehör (t.ex. en sprutpistol) kopplas loss
 • 2055
 • 2055

Den senaste versionen av 12,5 mm och 15 mm (1/2”) AquaStop-koppling från Hozelock. Vår snabbslangkoppling ligger ett steg före alla andra.

AquaStop-kopplingen har en inre ventil som stoppar vattenflödet när ett tillbehör (t.ex. en sprutpistol) kopplas loss. Det gör att du inte behöver gå tillbaka till kranen för att stänga av vattnet när du byter tillbehör. Den hjälper dig också att spara vatten i trädgården eftersom den stoppar vattenflödet så att mindre vatten går till spillo.

Kopplingen lämpar sig för användning med alla 12,5mm 1/2” och 15 mm 5/8″ slangar.

Alla inre delar är gjorda av ytterst hållbar industriplast för ett långt liv utan läckor. Anslutningen till kranen garanterar att klara upp till 10 bar tack vare ett trippellåssystem. Hylsan är enkel att använda även i vått tillstånd tack vare två mjuka greppytor. Slangen sitter stabilt med hjälp av hullingar som håller slangen på plats från insidan och utsidan.

En veckad, svällande eller läckande slang vid kopplingens anslutningspunkt har praktiskt taget eliminerats tack vare mutterns geniala och flexibla anslutning.

2055-Aquastop-Conn

 • Hose Diameter

  12,5mm, 15mm

 • Connector Type

  Pistol/spridarkoppling, Plus

De senaste produkterna du har tittat på

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.