Bevattningskontroll Sensor Plus: 28-2214

Produktkod: 28-2214

En kranmonterad bevattningskontroll som automatiskt vattnar dina växter under de bästa tiderna på dygnet – i gryningen och i skymningen. Den har ett justerbart bevattningsschema som kan ställas in på en till alla dagar i veckan

Fördelar:

 • Vattnar en eller två gånger om dagen: gryning, skymning eller både gryning och skymning
 • Har ett justerbart schema för att vattna varje dag, varannan dag, var tredje dag, var femte dag eller var sjunde dag
 • Har en manuell Vattna nu-knapp för att när som helst kunna vattna i 10, 30 eller 60 minuter.
 • 2214
 • 2214

De flesta trädgårdsmästare föredrar att vattna i gryningen eller i skymningen. Dessa är de bästa tiderna på dygnet att vattna för att undvika att vattnet avdunstar och att bladen bränns, men de är kanske inte alltid de bekvämaste tiderna för dig.

SensorControllerPlus-water-nowDagsljussensor   Hozelock Sensorkontroll Plus sköter detta åt dig med den inbyggda dagsljussensorn som automatiskt justerar ditt bevattningsschema så att det startar vid gryningen och vid skymningen varje dag.

Du behöver aldrig mer programmera. Starttiderna justeras automatiskt så att den sammanfaller med gryning och skymning i förhållande till årstiden.

Ser till att bevattningsschemat startar i gryning och i skymning varje dag

S-Plus-set-up

Bevattningsschema Du kan välja att vattna mellan 2, 5, 10, 20, 30 och 60 minuter och det är enkelt att anpassa efter vädret om det behövs, utan att du behöver läsa i instruktionsboken.

SensorControllerPlus-wateringBevattningsschemat kan ställas in så att det körs varje dag för varma och torra förhållanden och kan justeras för att bevattningsfrekvensen till varannan dag, var tredje dag, var femte dag eller en gång i veckan för de växter som kräver mindre vatten.

 

water-nowVattna nu: Om du behöver vattna utanför tiderna i ditt automatiska bevattningsschema kan du använda knappen Vattna nu för att slå på vattnet. Tryck på knappen för att välja 10, 30 eller 60 minuters drifttid. Tryck igen för att stänga av vattnet under kortare perioder.

Batteristatus: Tryck på knappen för att kontrollera batteriernas status. Tre indikatorlampor anger om batterierna håller på att ta slut.

Förebygga fel: En inbyggd säkerhetsfunktion känner av när batteristatusen är så låg att det kan uppstå ett driftfel under tiden bevattningen är igång. Indikatorlamporna lyser röda när batterierna måste bytas ut.

sensor-plus-water-now

C-plus1

Enkel att installera: Sensorkontroll Plus är enkel att installera. Sätt i två AA-batterier (medföljer inte) och välj önskat bevattningsmönster. Ingen komplex programmering behövs. Levereras med en adapter som passar din utomhuskran, antingen 21 mm (1/2” BSP), 26,5 mm (¾” BSP) eller 33,3 mm (1” BSP).

Mångsidig: Sensorkontroll Plus är en mångsidig enhet som tack vare en unik kulventil kan användas tillsammans med trädgårdsspridare (upp till 10 bar), mikrobevattningssystem med lågt tryck (1,5 bar) eller vattentunnor (0,1 bar).

 

 • Typ av bevattningskontroll

  Sensor

 • Batteri

  AA x 2

 • Vattna nu

  10min, 30min, 60min

 • Anslutning

  1/2″ BSP, 1″ BSP, 3/4″ BSP

De senaste produkterna du har tittat på

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.