Bevattningskontroll Molnet: 28-2216

Produktkod: 28-2216

Vattna din trädgård oavsett var du är i världen med mobilappen (IOS och Android)

Fördelar:

 • Är en användarvänlig app för att skapa dina egna bevattningsscheman med starttider, frekvens och drifttid
 • Gör det möjligt att fjärrstyra, pausa och justera dina bevattningsscheman
 • Inkluderar en lokal väderleksrapport och har push-meddelanden som uppdaterar dig om väderleksprognosen förändras
 • 2216
 • 2216

Hozelock Molnet gör det möjlig att enkelt och smidigt styra bevattningen i din trädgård från din mobil. Det spelar ingen roll om du är på semester eller på jobbet – dina växter behöver inte längre bli lidande om väderförhållandena ändras.

startMobilapp: Hozelock Molnet används med en mobilapp (tillgänglig för IOS eller Android). Appen är enkel att använda när du vill fjärrstyra bevattningsschemat för din trädgård och den kan användas upp till 10 gånger om dagen.

 

Användarvänlig mobilappen för att fjärrstyra, pausa och justera bevattningsschemat

creating-schedule

Ditt trädgårdsschema: Enkelt att ställa in unika bevattningsscheman för din trädgård för att skapa optimala bevattningsmönster för olika årstider eller olika områden i trädgården.

App

Väderuppdateringar: Appen får uppdaterade väderleksrapporter från en prognosleverantör för att hålla koll på och informera om det lokala vädret.

 

adjust-now

Justera och pausa: Om väderleken ändras kan du snabbt och smidigt tillfälligt ändra i ditt bevattningsschema med genvägarna. Pausa i upp till två veckor om väderleksrapporten lovar regn. Om den istället lovar varmt väder kan du använda funktionen Justera för att öka vattenmängden med upp till 50 % i upp till två veckor med ett enkelt klick.

water-now

Omedelbar bevattning: Om du behöver vattna på andra tider än vad som är inställt i ditt schema kan du använda knappen Vattna nu för omedelbar bevattning i upp till en timme. Du kan även använda knappen Vattna nu på kranenheten för att välja omedelbar bevattning i 10, 30 eller 60 minuter. Tryck igen för att stänga av vattnet under kortare perioder.

gif1

Enkel att installera: Hozelock Molnet är enkel att installera och inkluderar en hubb som är kopplad till en internetrouter (medföljer inte) för ett säkert system utan krångligheterIngen programmering behövs.

Utökningsbar och kraftfull: Hubben ansluts trådlöst till en fjärrstyrd enhet i trädgården som kan placeras upp till 50 meter från hubben. Varje hubb kan anslutas till fyra fjärrstyrda enheter. Var och en av dessa enheter kan styra och övervaka olika delar av trädgården.

2216-Cloud-flattened

tap-unit

Batteristatus: Tryck på knappen för att kontrollera batteriernas status. Tre indikatorlampor anger om batterierna håller på att ta slut.

Förebygga fel: En inbyggd säkerhetsfunktion känner av när batteristatusen är så låg att det kan uppstå ett driftfel under tiden bevattningen är igång. Indikatorlamporna lyser röda när batterierna måste bytas ut.

Mångsidig: Sensorkontroll Plus är en mångsidig enhet som tack vare en unik kulventil kan användas tillsammans med trädgårdsspridare (upp till 10 bar), mikrobevattningssystem med lågt tryck (1,5 bar) eller vattentunnor (0,1 bar).

 • Typ av bevattningskontroll

  Styrs via app

 • Batteri

  AA x 2

 • Vattna nu

  10min, 30min, 60min

 • Anslutning

  1/2″ BSP, 1″ BSP, 3/4″ BSP

De senaste produkterna du har tittat på

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.