Droppmunstycke Universal

Produktkod: Inte tillämpligt

Lättinstallerade universella droppmunstycken perfekta för att vattna rabatter, häckar och grönsaksland

Fördelar:

  • Den smarta konstruktionen gör det enkelt och säkert att få till en vattentät installation
  • Levereras med vår innovativa markhållare för enkel placering i vinklar från 0 till 90 grader
  • Enkel att flytta och placera om bevattningsbehovet förändras

Produktegenskaper

  • 7010-7011-angle
  • 7010-7011-angle

EasyDripLogo-logo

Med det universella droppmunstyckets unika och exklusiva konstruktionen är det enkelt att bygga sitt eget automatiska bevattningssystem.

 

dripper-move_4

Enkel att installera: Den smarta nålfästningen garanterar en enkel och vattentät koppling för 13 mm-matarslangar utan att du behöver perforera slangen ytterligare.

Enkel att flytta: Det universella droppmunstycket är enkelt att flytta och du kan ändra ditt system i takt med att din trädgård växer och förändras. Avlägsna först droppmunstycket och flytta det till ny önskad plats och använd sedan en hålplugg för att täta hålet.

Enkel att justera: Det texturerade huvudet på droppmunstycket är bekvämt att greppa för att reglera vattenflödet från 0 till 40 liter i timmen. Rotera droppmunstyckets huvud för att reglera mängden vatten så att det blir lagom för varje växt.

Kompatibel: Smart design så att du kan använda EasyDrip-serien för att bygga ut ditt nuvarande system eller skapa ett nytt system från grunden. Oavsett om du idag har ett system från Hozelock eller från tredje part kan du dra fördel av EasyDrip-seriens smarta funktioner.

Easy-drip-adjusting

Dripper---Birds-Eye-View

Påbyggnadsbar: Byt ut huvudet på droppmunstycket mot den smarta adaptern (säljes separat) för att koppla in en 4 mm-slang till det universella droppmunstycket – perfekt för att vattna upp till fem krukor eller odlingslådor.

Enkel att placera: Våra innovativa markhållare håller slangen och droppmunstycket på plats samtidigt som du kan sätta droppmunstycket i vinkel från 0 till 90 grader för en exakt punktbevattning.

 

Pålitlig: Den inbyggda låsknappen förhindrar att du kommer åt nålen av misstag när droppmunstycket sitter på plats och ger en säker koppling.

Garanti: Vi lämnar 2 års garanti på våra universella droppmunstycken.

 

 

Läs mer om EasyDrip bevattningssystem

new-dripper

  • Pack Size

    x 10, x 5

De senaste produkterna du har tittat på

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.