Auto Reel slangvinda med 40m slang: 25-2595

Produktkod: 25-2595

Slangen som vindar upp sig själv

Fördelar:

 • Är en stark, tålig och veckfri premiumslang
 • Har en kraftig fjäder som vindar upp slangen automatiskt utan några veck
 • Har ett väggfäste som ger vindan 180 graders svängradie så att du når alla ytor
 • Levereras med alla nödvändiga kopplingar för att koppla slangen till kranen
 • 2590-2595
 • 2590-2595

Enkel att använda – Med Auto Reel slangvinda drar du ut slangen enkelt och smidigt och stannar där du vill för att vattna. Vindans spärrmekanism låser sig automatiskt så att du inte behöver hålla tag hårt i slangen. Om du behöver mer slang drar du lätt i slangen för att låsa upp spärren så att du kan gå vidare med den och vattna andra delar av trädgården.

Vindar upp sig själv – När det är dags att vinda upp slangen igen låser du upp spärren med ett litet ryck och därefter tar Auto Reels patenterade automatiska uppvindningssystem över. Bromsmekanismen garanterar en kontrollerad uppvindning medan skiktningsmekanismen vindar upp slangen smidigt och prydligt utan veck eller knutar.

2590 2595 -Rewind

2590 2595-Bracket

Ren, snygg och skyddad – Auto Reel slangvinda förvarar och skyddar slangen i ett hölje av UV-beständig polypropen vilket förlänger slangens livslängd.

Vridbar i 180 grader – Tack vare robusta väggfästen kan Auto Reel slangvinda svängas runt i 180 grader så att du når alla ytor i trädgården. Skruvar och väggpluggar som passar för tegel, betong och sten medföljer.

Löstagbar och säker – Det är enkelt att ta loss Auto Reel slangvinda från väggfästena för att vinterförvara den på annan plats. Väggfästena har även ett inbyggt lås som förhindrar stöld.

Inbyggt barnlås – Det bekväma låset förhindrar att barn drar ut slangen och leker med den och att den istället bara dras ut när den ska användas till att vattna.

2590 2595-ChildLock

Premiumslang – En veckfri premiumslang i kraftig trelagerskonstruktion som hjälper dig att vattna trädgården effektivt.

Hozelock – Auto Reel-annons 2012 från Hozelock.

Alla kopplingar medföljer – Auto Reel slangvinda är komplett med alla nödvändiga delar som behövs för att börja vattna direkt: krankopplingar, slangtillbehör, matarslang och ett justerbart sprutmunstycke.

5 års garanti – Alla Auto Reel slangvindor har 5 års garanti (när du registrerar den online) så att du kan vara förvissad om att du kan vattna trädgården med din Auto Reel under många år.

 • Egenskap

  Automatisk, Väggmonterad

 • Slang

  Inklusive 40m 11,7mm slang + 2m matarslang

 • Inklusive

  Munstycke x 1, Snabbkoppling x 1, Stoppkoppling x 1, Krankoppling 1/2″ & 3/4″ x 1

De senaste produkterna du har tittat på

... Well this is where they would be, but it looks like you have not viewed any products yet.